24 February 2008

Kevade kuulutajad


¤¤¤¤¤¤¤¤ Talv ei pidavat taeva jääma. Ega ju jäänudki, need lumise Ruhnu pildid olid lihtsalt suurepärased vaadata. Mis seejuures tegelikult hästi tore on/oli, et kõigil kaamerad ikka plõksumas olid ja nii palju esitlusi blogisse näitamiseks anti. Varsti tuleks blogi pilditoimetaja nimetuski ära nullida, või tegelikult peaks hoopis asendama "Ruhnu rahvas" nimetusega ja blogi pilditoimetaja T-särke oleks ka kõik kohad täis:)
Nyyd on IN-teemaks kevade saabumist ära tabada. Lilled ja seened veebruaris on ebaharilikud kyll. Varsti on laugu laulu mereäär täis, ega siis ka Aegna esimene reis kaugel ole.
Kopenhaagenis on esimene arvestatav meremess avatud. Seal muidugi uhked uued laevukesed reas. Kange kiusatus tuli oma kollaste haalaritega messuhalli kohal poseerida, et näe Ruhnu sadamas peagi laevad sees, sadamamees juba teeb ennast laevadele tuttavaks.
Muide, siin (messul) on igasugust HH kaupa kõva alega myygis, kui kellelgi midagi hädasti vaja on, andku teada. Meremess kestab järgmise nädala lõpuni.

priit