03 February 2014

Ruhnu esindus osales Otepää saunamaratonil !


Oli aeg suurte poistega mängima minna, ning kodusaarel mahapeetud saunamaratoni kogemus suurele maale viia. Ühtlasi koguda olulist infot sellejaoks, et tänavune maraton Ruhnul tuleks veel vingem !
Ilmselgelt siis kui merejää sadamasuus juba vähemalt 50 cm paks on.
Maraton Otepääl möödus aga väga meeleolukalt, ning Ruhnu saart valisin esindama enda, Silveri, Indreku, Rauli ja Raimo kelledest vähemalt üks on kunagine Ruhnu vallavanem, pange tähele.


Pälvisime uskumatu au ja kuulsuse juba ammu ennem kui me üldse Otepääle jõudsimegi, ning eri-auhind tasuta majutuse ja toitlustuse näol Nuustaku pubis, oli meil juba olemas.Olgu kiidetud pubi lahke omanik Veiko Võrk.
Lisaks paistsime silma oma hülgeküti riietusega, mis valge ja karvasena eristus tugevalt teiste võistkondade kostüümidest.

Meie meeskonda "Higipõlised Ruhnlased" tabas veel teinegi eri-auhind kui meie väljamõeldud nimi võitis nimekonkursil ja pandi ühele saunale. Nimeks sai "Keristaru saun", kuna saun meenutas meile väga mesilastaru. (Veidi mõeldse siinkohal Ruhnu tuleviku suur-mesinikule Jürile). 
Lisaks andsime pidulikult vastutasuks korraldajatele üle Andruse tehtud Ruhnu aerofoto, mis tõi peosaalis
kaasa tõelise eufooria ja Ruhnut tunnustavad hõisked ning meeletu aplausi. (Suurimad tänud Luisele, kes pildi Tallinna kohale toimetas.) 



Kokkuvõttes oli tegemist tõeliselt meeleoluka üritusega, ning järgmisel aastal osalema kindlasti veel võimsamate ettevalmistustega, et Ruhnu ikka ja jälle kaardile panna.
Maraton Ruhnul tuleb ka kindlasti ennem jää sulamist maha pidada !
Me teeme selle ära.
A .. et mis koha me siis saime? - 154 lõpetanud võistkonna seas tulime tublile 152.kohale!
Talve ja jääd,

Marten.