07 August 2018

Kihnu-Ruhnu mängud 2018

Tere hea Kihnu rahvas!

Täname Kihnu saart ja rahvast sooja vastuvõtu eest!
Täname Kihnu rahvast mõnusa sõbraliku konkurentsi pakkumise eest ja õnnitleme Teid kõiki napi-napi võidu puhul!
Sõbralik inimestevaheline suhtlemine tugevdab meie suhteid täna ja tulevikus! Teil ja ka meil on supertore rahvas!

Soovime ruhnlaste nimel avaldada tänu ning tunnustust:
1) VEERA LEAS - kõige kõrgem tänu ja tunnustus, kui peakorraldaja ja kõikide ürituste ning vabade hetkede alati kohalviibiv soe süda ja abivalmis orgunnileedi! Mängud Sinu korraldusel ja juhendamisel olid suurepäraselt korraldatud ja läbi viidud!
2) INGVAR SAARE - peame väga oluliseks kõikidel Kihnu-Ruhnu mängudel kohal viibimas ja osa võtmas mõlema valla juhte. Täname Kihnu vallavanemat sadamas vastas olemise, avamisel ja lõpetamisel heade sõnade ja soojade käepigistuste eest igale osalejale! 
Ruhnu vallas seekord segased ajad ja täievolilist vallavanemat hetkel ei olnud, kt-l seekord tulla ei olnud võimalik.
Kuid edaspidi ootame ALATI kohale ka vallavanemaid, see on rahvale oluline! Palume mõlemal vallavanemal broneerida aeg viibimiseks saabuvatel Kihnu-Ruhnu mängudel aastal 2020 RUHNU saarel!
3) RAHVAMAJA PERENAINE - Sinu soe ja positiivne olemine meie vastuvõtul ja kohalolekul. Sinu päevad ja ööd läbi valmisolek, alati puhtad ruumid ja täidetud paberihoidjad jätsid meile oodatud ja hooltkantud tunde!
4) KOKAD - teie valmistatud ülimaitsvad road viisid keele alla! Teie mõnus olemine ja soe suhtumine tegid meie olemise oodatuks ja koduseks! Suur tänu!
5) TARMO transpordiautojuht, M-i omanik VEROONIKA ja kõik teised saabumise rongkäigul osalejad - äge ekskurss Kihnu saarel sellise ilusa sooja ilmaga ja vingete osalejatega!
6) KOHTUNIKUD, KÕIK MUU ABIVÄGI, KÕIK OSALEJAD ja KÕIK KAASAELAJAD - kogesime sõbralikku suhtumist ja suhtlemist, mis on tugeva sideme aluseks juba loodud toredatele sõprussuhetele ja ka eelseivatele sõprussuhetele!
7) KURASE BANGALO SELTSKOND ja peokeskus - kogesime eriti sooja vastuvõttu bangalo meestelt! Ning peokeskusest ei pääse üle ega ümber, mis on väga hea! Oodake meid seal ka nelja aasta pärast, me tuleme kindlasti!

Jätkuvalt palavate tervitustega

ruhnlased Pirkko ja Meelis Kaas, samuti kõik teised ruhnlased, kes arvavad samamoodi.
Kohtumiseni aastal 2020 RUHNU SAAREL! Tulge kindlasti, teeme ägedad mängud!