23 May 2007

Ruhnu kool ekskursioonil






****** Ruhnu kool ekskursioonil. I osa.

Siin Tallinn. Oleme teist päeva pealinnas. 10 last, 3 õpetajat, 2 bussijuhti ja 2 bussi. Teisipäeval kolasime Viru keskuses, Nukuteatris -kusjuures lava peal ja lava taga-, vaatasime Romeo ja Julia lugu (vahetu emotsioon lastelt: Kõige coolim asi; ilgelt lahe; võimas; super; täiega lahe; parem, kui ma arvasin; näitlejad meeldisid; etendus, mis liigutab igaühe hinges midagi paigast. Vapustav! PÄRIS!) Pärast mitte kuigi ekstreemset jalutusretke läbi Balti jaama, jõudsime oma majutuspaika - linnahalli. *Ruhnlaste ööbimist Tallinnas toetab Condori judoklubi.* Öö oli pime ja rahulik.

-Kadri
(Oleks ju võinud arvata, et netikohvikus pilte arvutisse ajutiseltki
lohistada ei saa... seega järgneb fotoseeria pisikese ajanihkega)

Ruhnu kool ekskursioonil. II osa.

Kolmapäev. Ilm on ilus, võiks lausa öelda, et suve moodi soe. Kastanid on küünaldes ja sirel avab oma sooviõisi. Hommik saabus ilmselgelt liiga vara. Sellegipoolest pool üheksa astusime Viimsi Kooli uksest sisse. "Oleks selline bassein..." (pole viga - lepime Liivi lahega) "...ja selline poiste puutöö klass." (ei ole midagi - arendame leidlikkust) Muide, Heldur - Sulev tervitab! "Arvutiklassi arvuteid jätkuks kogu Ruhnu saare inimestele." (aga ega arvutid pole elu) "Ümmargused sööklaesised kraanid hakkavad ise tööle." (aga noh - vesi on vesi) Piimaga oli muidugi omaette süsteem. Huvitav. Tegelikult oli tore muidugi. Oma kümnega tuhande kahesaja hulgas.
Ahjaa, Ants - Merike ütleb, et Sa oled maailma parim direktor :) Ja siis läks magusaks - Kalevi kommivabrik. (Oi, kuidas tahaks siia ühe pildi pillata). Lõhnad täitsid kõhtu. Ju aitas kaasa ikka ka lauale kuhjatud kommimägi. Kogu maiuse liiniprotsess oli näha. Nüüd me siis teame, kust Luise poe ?okolaad tegelikult tuleb - sealt ümmargusest pütist, mis pöörleb. Aga päevahitt oli kahtlemata Ülemiste keskuses juhuslikult tabatud Trikimees ja tema võtteplatsi-trikid. Järgmist võlukunsti saadet vaatab ilmselt kogu Ruhnu küla. Vähemalt võiks vaadata. Praegu on lapsed Energiakeskuses. Mis muljed, eks pärast kuuldub. Õhtusöögiks on kartulipuder (see kiirem variant). Tore on meil siin. *Inimesed ikka muigavad ja imestavad ilmekalt, kui me taas ütleme, et niipalju ja veel 3 inimest Ruhnu Põhikoolis õpibki.

-Kadri