30 May 2009

Monika ja Chrisi pulm 29. mail 2009

PALJU-PALJU ÕNNE, MONIKA JA CHRIS!! ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Kaks tundi enne laulatust Rakvere linnas jõudsime leida parkimispaiga, lilled, ühe suure poe ja kohviku. Märt ostis plaadi, Luise ajas asju. Luise kirjutas luuletuse ja Märt vaatas, et me auto alla ei jääks. Luise küsis hotelli vastuvõtust võimalust riideid vahetada. Vahetasime riided sviidis. Jooksime mäest üles Rakvere kirikusse. Ootasime pruuti ja sealt nad siis tulidki - pruut ja pruudi isa. See oli väga-väga ilus pulm. Eesti ja inglise traditsioonide põimitud bukett. Huumorit, südamlikkust ja üllatusi. Nagu keegi kunagi laulis - ilus oli olla selles imekaunis kohas.
Aga pilte sellest, kes kellega Vihula mõisas Rock Hoteli pilli järgi tantsis või kellest Hugo Hiibus terve peoõhtu jooksul karikatuure joonistas ning kui uhke on Mitja oma tütre üle, juba edaspidistes sissekannetes.

-Kadri

(Aga seda ma ütlen veel ka, et Luise ja Märt on lihtsalt suurepärased reisikaaslased! Nendega saab nalja. Ja keset koitma hakkavat taevast ning pärast pikimaid kilomeetreid, sealjuures marsruudiga möödapanemist, sõidutavad nad su ilusasti koju.)