02 January 2010

Aastavahetus

Ja mõned pildid "Mägede reisist" Oleks lahe kui Kadri rohkem sellest kirjutaks, mina olen kutu.










Marten

"Ruhnu lahing" on mäng, mida mängiti sel aastavahetusel rahvamajas. Eeltööna korjati vastuseid Ruhnu jaoks tähenduslikele küsimustele ja saadud vastuste abil ehitati "lahing" üles. Idee sai näpatud televiisorist vaadatud "Rooside sõjast".
Kaks võistkonda mõistatasid ja puresid vana-aasta viimastel tundidel selliseid küsimusi nagu Mis on Ruhnu kaubandusvõrgu müüduimad tooted? (vastus: alkohol ja leib-sai) või et Kes on Ruhnu populaarseimad persoonid? (vastus: Luise ja Vitali) ja siis veel Mis on ruhnlaste lemmiktegevus? (vastus: poes viibimine ja kalapüük). Igatahes aitasid tuntud telemängust pähekulunud ning Ruhnu versioonis Marteni esitatud stamp-laused, Juku konstrueeritud punktitabel ja kahe võistkonna lustlik hasart mängu autentsusele tublisti kaasa.
Võitja-nelik "Magnum" autasustati reisiga mägedesse järgmisel päeval.

Aastavahetuse programm keris hoogu ning jätkus teatraalsete etüüdidega, seltskondliku pika-laua-jutuga, baari külastuste (sest selleks õhtuks oli rahvamajas baar) ja ohtra tantsuga. Igati sobiv muusikaline kujundus (Jukult) kutsus põrandale tantsupaare hommikutundideni. Inimesi oli parajalt palju ja õhtu tujuküllane.
Oli hea aastavahetuspidu! Poes ka pärast räägiti.

-Kadri